top of page

Våra event

Restaurangen kommer inte vara öppen som en vanlig restaurang, utan för speciella tillfällen. Ni kan boka in era speciella tillfällen och abonnera restaurangen. Eller så besöker ni oss när vi arrangerar event och skapar ett speciellt tillfälle. Nedan uppdateras vad som händer löpande. 

_DSC0316.JPG
_DSC0316.JPG

Tour de France

Fullbokat

Öppnar dörrarna 18:00 Middagen startar 18:30

Tour de France 26 augusti 18.00 - Varmt välkomna ombord på Victoriasalongen för en resa till Frankrike i maten och vinets tecken!

 

Lördagen den 26 augusti gästas vi åter av Jesper från Terroir Vin, vår vän och vinleverantör, som tillsammans med Jimmy har valt ut viner och komponerat en härlig meny som följer i spåren till ett av världens största idrottsevent - Tour de France. Det blir en kväll där vi börjar i närheten av Paris, tar oss över berg och floder, passerar öppna slätter, flörtar med Franska atlantkusten för att sedan avsluta i Frankrikes norra delar. 

 

Följande ingår denna afton; Champagne och snacksservering vid ankomst följt av en fyrarättersmeny med tillhörande vinpaket. 

 Dryckespaket 625

Matpaket 650

Bokning gäller när den är bekräftad 

Tänk på att anmäla allergier och kostavikelser i förväg.

Avbok senare än 48 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till victoriasalongen@gmail.com

13 Oktober

Mord och middag

Fullbokat

Det är firmafest strax efter milleniumskiftet och något kommer gå otroligt snett.

18:30 startar eventet men vill man ta en fördrink öppnas dörrarna 17:45.

Vi är glada att Mordmysterium kommer tillbaka för att förhopppningsvis skapa samma otroliga stämning som tidigare i salongerna. Denna gången med ett nytt mord. En trerätters med inspiration från milleniumskiftet och en helkväll utlovas tillsammans med Kommissarie Wallander och advokat Fibersky.

Pris 795 riksdaler


Bokning gäller när den är bekräftad 

Avbok senare än 96 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till victoriasalongen@gmail.com 

2 2.jpeg
220602 727.jpg

Brunch 1/10

Finns några platser pga. avbok
 

En blandning av sött och salt

12:00 öppnas dörrarna för Mias tredje gästspel på Victoriasalongen

Denna gång tonas det söta ner. Tillsammans med Jimmy kommer det att skapas en liten välkomstservering, sedan en buffé med en blandning av sött och salt med fokus på säsongens skafferi. En dessert med nyslungad glass blir det såklart också.

Vi är taggade på att skapa ett brunch som vi hoppas ni sent kommer att glömma.

595:- 


Bokning gäller när den är bekräftad 

Avbok senare än 48 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till victoriasalongen@gmail.com 

mia-ottosson-hela-sverige-bakar-2022-deltagare-scaled-e1661928761674__mmcompress-normal__.

 
Titanic 1:a klass

Fullbokat

20:e  oktober

Fullbokat
21 oktober 18:00 åker vi tillbaka i tiden. 

Många säger, ”Det känns som att komma ombord på Titanic när man kommer in i salongerna” Likheterna är slående. Jag har forskat i maten och kommer sätta ihopa de 10 serveringar som serverades sista kvällen i första klass. En del rätter serveras rakt av som de serverades, en del rätter lite moderniserade för att möta vad som är gott idag.

De blir dekadens, levande musik, viner som motsvarar vad som serverades och glamour.

10 serveringar.(Det blir b.la inslag av hummer, vaktel och sauce bordelaise)
Champagne + 4 olika viner & Punch Romain som var en av serveringarna
.Lite historia och några anekdoter kring maten
Levande musik (Duo Bergh som blir en trio)
Det blir en helkväll ombord.
Klädkod: Kostym, ikväll reser vi första klass.

Finns allergier måste dom föranmälas i förväg till kabyssen.

​Inkl Alkoholhaltiga drycker 1700:- pp.
Alkoholfritt alt  1550:- pp.

titanic-brandy-a.jpeg
bottom of page