top of page
Våra event
Restaurangen är inte öppen som en vanlig restaurang, utan för speciella tillfällen. Ni kan boka in era speciella tillfällen och abonnera restaurangen. Eller så besöker ni oss när vi arrangerar event och skapar ett speciellt tillfälle. Nedan uppdateras vad som händer löpande.
De fyra årstiderna i matform av Gyrid Forssgreen på Fiol och Jimmy i Köket
6 plaster kvar
1/5 13:00
De fyra årstiderna i Mat och Musik
Vi serverar 4 brunchrätter inspirerade av de fyra årstiderna.
Varje rätt serveras med Vivaldis respektive årstid av Gyrild Forssgreen på fiol.
English Muffin, sparris och spännande glass utlovas
395:-
Bokning gäller när den är bekräftad
Avbok senare än 96 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till
victoriasalongen@gmail.com


En matresa och dryckesresa, tur och retur.
9/5
18:00
10 Platser kvar
Denna kväll ger vi oss ut i världen tillsammans med viner från Skepparps vingård med även deras importsortiment.
Vi gör en smakresa genom världen och testar rätter från världens hörn tillsammans med lokalt vin, Men även tvärtom svenska klassiska på talriken med importerade viner. Udda kombinationer som förhoppningsvis skapar en upplevelse som minns.
5 servering och 5 viner
1250:-
Bokning gäller när den är bekräftad
Avbok senare än 96 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till
victoriasalongen@gmail.com
Mors dag 25/5
13:00
Kom och fira mamma genom att äta vår afternoon tea.
Några klassiker som är tydliga från en klassisk afternoon tea och några oväntade kreationer
Blandat sött och salt. Kaffe och te ingår.
395:-
psst, glöm inte anmäla allergier!
Bokning gäller när den är bekräftad
Avbok senare än 96 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till


Winemakers med Günther Steinmetz
30/5 18:00
12 platser kvar
Vi får celebert besök från Tyskland och vingården Günther Steinmetz.
De kommer att berätta om sin produktion och om vinerna vi kommer dricka under kvällen. Menyn kommer byggas av vad som passar till vinerna.
Det utlovas med säkerhet en del sparris!
1300:- Inkl mat (5 serveringar) och vinpaket
psst, glöm inte anmäla allergier!
Bokning gäller när den är bekräftad
Avbok senare än 96 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till
Sveriges Nationaldag 6/6
Dörrarna öppnas 17:30
Till Bords 18:00
Vi firar sveriges nationaldag genom att laga en klassisk svensk meny och underhållning av entertainern Anton Nilsson. Uppmärksammad av Robert Wells och känd från
tv-programet Talang.
Hemmagjord matjessill med färskpotatis och brynt smörskum
(Alternativ kan lösas)
Köttbullar, helt klassiskt
Rabarberkaka med nyslungad glass
Mat och musik 550:-
psst, glöm inte anmäla allergier!
Bokning gäller när den är bekräftad
Avbok senare än 96 timmar debiteras 50%
Vänligen maila in din medverkan till


bottom of page